Bandlid 1

Een drummer van formaat, van wie je je afvraagt waarom hij nog niet (eerder) is doorgebroken. Razendsnel met zijn handen en zijn mond is deze sympathieke, humorvolle échte Limburger. Helaas blijft zijn voetenwerk er af en toe een heel klein beetje bij achter.

Roy is de absolute publiekslieveling onder de dames boven de 45 en kinderen. Een gezelligheidsdier voor wie elk optreden vooral een feessie is. Tevens het enige bandlid dat geen noot kan lezen maar daar geen last van heeft.

Als drummer en slagwerker werd hij wereldkampioen met “zijn” fanfare U’berg en speelde bij fameuze gezelschappen als De Waltinekapel, de Southern District Band en (ook al) Sjonnie Wiener en de Schnietsels. En nu dan als een van de grondleggers van Spot On.

Hij meet zich niet aan internationale sterren: bescheiden als hij is kijkt hij op tegen mannen als Robin Zalm, Jon Evers en Bram Dirks natuurlijk…

Aan computergestuurde muziek heeft hij een broertje dood. Dat haalt hem alleen maar uit zijn retestrakke ritme. Naast muzikant is Roy een echte familieman, atleet, paardenliefhebber (vooral in kleine stukjes met saus over de frieten) en fokt hij graag blauwe vinvissen. Als hij later groot is wil hij zijn eigen drumstellen gaan ontwerpen en uiteraard binnenstormen in de lijst van de Quote 500.

 

 

 

 

Roy Pluijmen (drums)

Om terug te gaan naar het overzicht van de band, klikt u op de foto.

Spot On

 

Correspondentieadres

 

 

© 2015 by H A R I

Spot On

 

Onze muziek