Bandlid 8

Deze boomlange blonde god barst van het muzikaal talent. Een multi-instrumentalist pur-sang, die vrijwel elke discipline beheerst: musiceren, zingen, dirigeren, arrangeren: you name it, he does it. En met verve !

Zijn grootste frustraties zijn wellicht dat hij niet alles tegelijkertijd kan doen, dat er (weinig) instrumenten bestaan die hij niet kan bespelen en dat er geen 48 uren in een dag zitten.

Het behoeft geen betoog dat Michèl zijn professionele leven volledig in dienst van de muziek stelt. In het verleden was hij actief bij de René Krans Band en de Palemiger Spatzen, tegenwoordig is hij erg druk met A. Rieu te M., als dirigent bij diverse succesvolle showorkesten en uiteraard met Spot On. Dat laatste waarschijnlijk vooral omdat hij door zijn medebandleden goed gevoerd wordt. Michèl is niet alleen een muzikale veelvraat: met uitzondering van es-car-go ’s gaat zijn culinaire voorkeur vooral uit naar veel en vaak. Zo’n groot lijf moet nu eenmaal goed onderhouden worden.

Achter zijn wat barse eerste indruk gaat een bescheiden, sympathieke, lachgrage knuffelbeer schuil. De donkere kant van zijn temperament is te typeren als thrill-seeking: hij is gek op achtbanen en motorrijden. En Leonard Bernstein. Maar dat is niet echt spannend te noemen.

 

 

 

Michèl Smeets (trombone en bariton)

Om terug te gaan naar het overzicht van de band, klikt u op de foto.

Spot On

 

Correspondentieadres

 

 

© 2015 by H A R I

Spot On

 

Onze muziek