Bandlid 6

Je zou het niet zeggen, afgaand op zijn haardos en als je hem druk in de weer ziet, regelen, controleren, verbeteren. Toch is ook Joost een van de benjamins van de band. Hij is niet alleen een begenadigd muzikant, maar ook een echte techneut die als “knoppenboy “ vrijwel elke zaal in de regio van binnen zag. Als muzikant is hij wereldberoemd in heel OZL. Er is amper een “orkest” waar hij niet speelde of uithielp.

Als Joost iets wil dan bijt hij er zich in vast en laat niet los tot hij het heeft. Maakt niet uit wat het is…. Dat hij daarbij denkt dat hij ook echt alles zelf moet doen, is vooral lastig voor hemzelf en de, pak hem beet, 10.000 vrienden, kennissen en collega’s. Toch is hij in hart en nieren een family-man, dol op zijn gezin en attent voor ieder ander.

Muzikaal heeft zijn gedrevenheid hem geen windeieren gelegd. Zijn eerste en grote liefde klarinet beheerst hij als geen ander, maar even gemakkelijk stapt hij over op tenor- of altsax of zingt hij op de achtergrond mee. Joost loopt warm voor vrijwel elke vorm van muziek maar zijn voorliefde betreft toch wel Mike Oldfield. Tja, het zij hem vergeven.

 

 

 

Joost Krutzen (klarinet, tenor- en altsax)

Om terug te gaan naar het overzicht van de band, klikt u op de foto.

Spot On

 

Correspondentieadres

 

 

© 2015 by H A R I

Spot On

 

Onze muziek