Bandlid 2

Een échte bassist: rustig, gecontroleerd, bescheiden….zijn uniciteit zit vooral in de details (let op zijn schoenen !). Maar een virtuoos muzikant, een muzikale omnivoor die alles lust als het maar door echte muzikanten gemaakt wordt. Daarnaast is Huub een sportieve levensgenieter, die euforisch kan worden van een goede Single Malt Whisky, en zich uitleeft in het mountainbiken en het banen van de paden voor anderen als opperhoofd-euro-motard.

Ondanks zijn jeugdige voorkomen zit Huub al bijna 50 jaar “in de muziek.” Genetisch belast met een overmaat aan muzikaliteit, doorliep hij jeugdkoren, fanfares (op bugel, trombone en bastuba, maar dat zijn jeugdzondes) en conservatorium en was hij actief bij diverse formaties waaronder de roemruchte rockband Point, de Rene Krans Band en de Belushi Memorial Blues Brothers band .

Huub valt niet meteen op op het podium: schijnbaar moeiteloos en onbewogen tovert hij het ene basloopje na het andere onder zijn handen uit, degelijk als een huis maar swingend als geen ander. Alleen zijn heupen en zijn mond verraden af en toe zijn geestdrift. Leg hem naast Jaco Pastorius, MarloweDK of Bob Babbit en je ziet meteen waar hij zijn inspiratie vandaan haalt.

 

 

 

 

 

Huub Keulartz (basgitaar)

Om terug te gaan naar het overzicht van de band, klikt u op de foto.

Spot On

 

Correspondentieadres

 

 

© 2015 by H A R I

Spot On

 

Onze muziek