Bandlid 11

Nee, geen familie van…..Deze Wilders is van een ander kaliber. Net als die andere W zijn zijn haren een van zijn features, maar eerder goed gestileerd en nog wild dan hooggeblondeerd en grotesk. Dat past natuurlijk ook bij zijn jeugdige Metroman image. Alhoewel een van de benjamins van de band, heeft deze Adonis al de nodige levens- en muzikale ervaring.

Bram representeert het feestaspect van de band. Hij heeft een feilloos gevoel voor wat feestvierend Limburg/Nederland leuk vindt en deelt deze voorliefde: van het Duits- of Nederlandstalige feesttentengenre wordt hij zielsgelukkig. Niet vreemd dat hij zich naast Spot On ook manifesteert als DJ en als de enige echte Otto (und die Mädels, maar dat zijn zijn sexy sidekicks). Daarnaast ook een man met een gevoelige kant, die hij op zeldzame momenten uitdrukt in zijn vertolkingen van kleine luisterliedjes.

Structuur is niet zijn sterkste kant: Bram is een soort van ongeleid projectiel die zich soms, stuiterend van de adrenaline, over het podium beweegt. Niet vreemd dat hij zijn in-ear-monitors wel eens dreigt te verliezen. Dus wie hem aan zijn oren ziet frutselen: neen, geen besmettelijle ziektes, maar een poging tot controlebehoud.

Ook Bram heeft een uitgebreide, zij het niet alleen maar succesvolle, muzikale achtergrond: via peutermuziek en blokfluit belandde hij bij de Harmonie waar hij pogingen op trompet en trombone ondernam. Gelukkig heeft hij van zingen meer verstand.

In elk opzicht een hedonist die gaat voor de verfijnde smaken van bier, Jägermeister (voor de stem, ja ja..; overigens een algemene bandkwaal), Grieks eten en veel knoflook in het bijzonder.

Een waarschuwing is op zijn plaats als u besluit hem te gaan aanschouwen: moeders houdt uw dochters binnen !!!

 

 

 

Bram Wilders (zang en looks)

Om terug te gaan naar het overzicht van de band, klikt u op de foto.

Spot On

 

Correspondentieadres

 

 

© 2015 by H A R I

Spot On

 

Onze muziek